Toeleverancier Laswerk


Lasbedrijf Limburg Inox Art Design is als toeleverancier voor vele opdrachtgevers inmiddels een betrouwbare partner gebleken.

 

Wij verrichten het Laswerk met name voor de voedingsindustrie, modulebouw, meubelindustrie, machinebouw en licht constructie werk.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Door onze jarenlange ervaring  op het gebied van lassen en afwerken van producten van zowel enkelstuks, kleine/middelgrote en grote series kunt u als u lascapaciteit tekort heeft een beroep op ons doen.

Doordat wij onze overhead kosten laag hebben weten te houden, kunnen wij tegen een zeer scherp tarief uw werkzaamheden verrichten.

In onze bedrijfshal beschikken wij diverse lasapparatuur voor zo wel Mig/mag lassen als ook Tig-lassen. Ook klein constructiewerk kunnen wij moeiteloos voor u uitvoeren. Door een breed assortiment van afwerk materialen en gereedschappen kunnen wij uw producten perfect afwerken.

 

Hoe werken wij!

Wij werken voor een vast afgesproken tarief. Dit kan zowel als projectprijs maar ook op stuks prijs. U legt uw verzoek bij ons neer inclusief prijs en levertijd. Wij doen niet aan prijs op nacalculatie.

De producten halen wij indien mogelijk, zelf bij u op, produceren het in onze eigen bedrijfsruimte en brengen het weer op afgesproken tijd bij u retour.

Voor ons staan Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid centraal. Wij weten als geen ander het belang van kwaliteit en het tijdig leveren van producten.

 

Welke materialen! Wij verwerken in hoofdzaak RVS en Aluminium, echter in een apart gedeelte in onze productiehal verwerken wij ook Staal..

 

Serie grote! Wij kunnen zowel enkelstuks, kleine series als grote series voor u doen.

 

Nabehandelingen zoals stralen, beitsen en coaten kunnen wij meenemen in ons pakket naar u toe.

 

Wat is uw voordeel!

Indien wij op eigen locatie werken krijgt u 100% rendement. Het is algemeen bekend dat medewerkers (ook ZZPérs) stilvallen tijdens werktijd door vele redenen. Denk hierbij aan werkoverleg, even koffie drinken tijdens werktijd, een praatje maken, machine uitval en alle andere zaken welke uw productie output stagneren. De kosten die hiermee gepaard gaan zijn hoog en vallen niet te calculeren. In ons concept heeft u van deze kosten geen last. Wij verrichten het werk immers in onze eigen bedrijfshal. Uitval welke wij hebben verhalen wij niet op u.

 

 

Mocht u vragen hebben. Neem gerust contact met ons op.


Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden op eigen locatie als op locatie van onze klanten.
 
Lasbedrijf-Limburg Inox Art Design Aluminium lassenLasbedrijf Limburg Inox Art Design ModulebouwLasbedrijf Limburg Inox Art Design RVS-Design-ProductenLasbedrijf-limburg Inox-Art-Design, machinebouw
inox art design serie werk
inox art design rvs koppeling
inox art design buizen lassen
inox art design precisie laswerk
inox art design machine bouw
inox art design stalen poorten
inox art design rvs waterval